Trumps selskap lanserer ny hotellkjede

President Donald Trumps selskap lanserer i disse dager en ny mellomstore hotellkjede som har fått navnet American Idea. Her et bilde av Trump International Hotel i Washington. Foto: AP / Alex Brandon / NTB scanpix
President Donald Trumps selskap lanserer i disse dager en ny mellomstore hotellkjede som har fått navnet American Idea. Her et bilde av Trump International Hotel i Washington. Foto: AP / Alex Brandon / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

President Donald Trumps selskap lanserer i disse dager en ny mellomstor hotellkjede som har fått navnet American Idea.

Donald Trump Jr. sa mandag at den nye kjeden starter med tre hoteller i Mississippi. Presidentens sønn sier at inspirasjon for kjeden kom da han reiste gjennom USA under farens presidentkampanje.

Selskapet uttaler også at det første dusinet hoteller i en annen ny Trump-kjede, som heter Scion, også bygges i Mississippi.

Scion er en firestjerners hotellkjede ment å tilby eksklusiv service i amerikanske byer som ikke har mulighet til å huse en fullverdig Trump-luksuseiendom. Eksperter på etikk har sagt at kjeden øker interessekonfliktene i Det hvite hus.

Les også:

Hotell-bibelen er i ferd med å sjekke ut

Dette er verdens beste hoteller

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært