Meny

Karibisk paradis betaler deg for å besøke dem

De amerikanske Jomfruøyer er lokalisert i Leewardøyene i De små Antiller i Karibien. Territoriet består av fire større øyer, samt mer enn 70 mindre atoller. Foto: Reinhad Link/Flickr.com
De amerikanske Jomfruøyer sponser deg dersom du legger ferien dit i løpet av 2017.

Nytt år gir nye reisemuligheter, og mange har for lengst begynt å tenke på hvor ferden skal gå innen året er omme. Men hvis du ikke allerede har booket både tur og overnatting, kunne det kanskje være en idé å vurdere De amerikanske Jomfruøyer som betaler deg for å komme.

31. mars er det 100 år siden øygruppen skiftet eier. De amerikanske Jomfruøyer var en dansk koloni, kjent som Dansk Vestindia, fra år 1672 til øyene ble solgt til USA i 1917. I dag er øyene et av USAs fem bebodde biland og har status som et såkalt organisert uinnlemmet amerikansk territorium.

Les også:   På denne paradisøya er det totalforbudt å gå i land

(Saken fortsetter under)

Turisme er den desidert viktigste næringsveien på De amerikanske Jomfruøyer, som tar imot mer enn to millioner turister i året. Foto: yawper/Flickr.com

Det er i forbindelse med 100-årjubileumet for eierskiftet at lokale turistmyndigheter vil gi alle som kommer 300 dollar (rundt 2.500 kroner). Summen kommer i form av kreditter som du vil kunne bruke på ulike aktiviteter som øko-turer, museer, kajakk og fotturer eller egne matløyper, slik at du kan spise deg rundt om på øyene.

For å benytte deg av muligheten, må du bestille minimum tre netters opphold på øyene gjennom VisitUSVI.com. Ifølge deres nettsider kan du bestille når som helst frem til 1. oktober 2017 og reise innen 31. desember.

Dersom du befinner deg på øyene 31. mars, skal det vente deg en ekstra overraskelse.

Les også: 

Bortgjemt øy kan bli ny turistmagnet

Europas flotteste strender ligger på greske øyer

Madeira - den grønne øya

Reise
Populært