Singapore Airlines lanserer ny direkterute fra Stockholm

Første direktefly mellom Stockholm og Singapore går 30. mai 2017.
Første direktefly mellom Stockholm og Singapore går 30. mai 2017.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdens mest prisbelønte flyselskap etablerer rute med fem ukentlige avganger fra Arlanda til Singapore. Første fly går 30. mai 2017, og selskapet dobler med dette antallet avganger fra Skandinavia.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bakgrunnen for etableringen melder selskapet, er den økende interessen for reiser fra hele Skandinavia til Sørøst-Asia, Australia og New Zealand.

- Vi har i flere år sett på muligheten for en forbindelse til Stockholm, og er derfor meget fornøyde med å kunne presentere den nye ruten. Vårt samarbeid med SAS blir stadig sterkere, og dette er et eksempel på hvordan vi sammen kan gi våre kunder et enda bedre tilbud. Vår nye rute bringer Sørøst-Asia enda nærmere Skandinavia, og møter den stigende etterspørselen, sier Singapore Airlines CEO, Mr Goh Choon Phong.

Ser fram til den nye ruten

- Vi ser frem til å utvide samarbeidet med Singapore Airlines ytterligere, og dermed kunne tilby våre kunder en ny rute fra Stockholm til Singapore. Og derfra videre i Asia, samt til Australia og New Zealand, sier Rickard Gustafson, CEO i SAS.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye ruten fra Stockholms Arlanda Lufthavn til Singapores Changi Airport vil gå via Moskva.

Les også: Nye regler for hunder på utenlandsreise

Mange nordmenn i Business Class

Takket være partnerskapet med SAS har norske kunder nytt godt av de fem ukentlige nonstop-avgangene fra København. Fra neste år dobles nå antallet avganger fra Skandinavia, og dermed også kapasiteten.

- Vi er spesielt glade for å kunne tilby flere seter i Business Class. Norge er det landet i Skandinavia der vi tradisjonelt har flest passasjerer i Business Class fra. Vi gleder oss også til å få vise fram vår nye Premium Economy for første gang i Skandinavia, sier Sales Manager i Norge, Henrik Hanevold.

Les også: CNN: – To av verdens flotteste tunneler ligger i Norge