Restaurant og butikk for mus åpnet i Malmö

Se video.

En italiensk restaurant og en fransk butikk for mus vekker nysgjerrighet i form av et miniatyrkunstprosjekt i Malmö.

I disken i den franske butikken Noix de Vie finnes blant annet brød og nøtter. Ved siden av ligger den italienske restauranten Il Topolino som serverer kjeks, og ikke helt uventet, målgruppen tatt i betraktning, ost.

Det er lett å gå rett forbi de to lokalene – ett steg er nok – men unge og gamle har begynt å strømme til stedet for å se nærmere på detaljene. Det hele dreier seg om et kunstprosjekt etablert av noen som på Instagram kaller seg anonymouse_mmx. Det er ukjent hvem som står bak profilen.

Restauranten og butikken ligger i Bergsgatan i Malmö og har blitt omtalt av blant annet Sydsvenskan og Helsingborgs Dagblad, samt det tyske nyhetsbyrået DPA.

Personvernpolicy