Klagestorm mot Tivoli i København

Mange har som tradisjon å ta en tur til Tivoli i København i adventstiden.
Mange har som tradisjon å ta en tur til Tivoli i København i adventstiden. Foto: COLOURBOX
Artikkelen fortsetter under annonsen

Besøkende om menneskekaos: – Det var helt forferdelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag ble julekos erstattet med menneskekaos for fornøyelsesparken Tivolis besøkende, melder den danske avisen Ekstrabladet.dk.

Dette har ført til klagestorm på Tivoli i Københavns Facebookside.

En rekke besøkende beskriver panikkaktige tilstander, og mange lurer på om det er forsvarlig å ta mot såpass mange besøkende på en gang.

Én av dem er Christina Beyer fra Gislinge:

– Det var helt uforsvarlig. Vi bestemte oss raskt for å dra, men det var også kø for å komme ut, sier hun til Ekstrabladet.dk og legger til:

– Det var helt forferdelig. Jeg har vært i fornøyelsesparker med store menneskemengder tidligere, men jeg har aldri tidligere opplevd noe slikt.

Pressetalskvinne for Tivoli, Ellen Dahl, forsikrer overfor avisen at Tivoli var tilstrekkelig bemannet for å kunne håndtere det store antallet besøkende på lørdag:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har planlagt og sørget for å ha nok bemanning for å håndtere såpass mange gjester. Men opplevelsen var jo helt klart en annen på en travel dag enn når det er færre gjester, skriver hun i en e-post til Ekstrabladet.dk.

Hun opplyser om at det er en tradisjon for mange å ta turen innom Tivoli i adventstiden, og at helgene i desember er spesielt travle.

Les også:

Sammenligner norsk julegran med «gigantisk opplyst agurk»

Fornøyelsespark i Kina bygger Titanic-kopi i full størrelse