Dette er verdens mest luksuriøse cruiseskip

Hvis målet er å velte seg i luksus mens du er på bølgene blå, er selskapet Seabourn det beste valget, ifølge redaktørkorpset til det anerkjente nettstedet Cruise Critic.

Redaktørkorpset i det anerkjente cruiseentusiast-nettstedet Cruise Critic har kåret det de mener er de beste skipene og selskapene innenfor en rekke kategorier. Den kanskje gjeveste prisen – årets beste luksuscruise-selskap, går i år til Seabourn. Kritikerne begrunner avgjørelsen med selskapets uovertrufne service, kreative reisemål og «sofistikerte touch».

LEKKER LUKSUS: Hvis du vil velte deg i luksus på cruise, er selskapet Seabourn de som tilbyr den beste totalpakken, ifølge redaktørkorpset i nettstedet Cruise Critic.
LEKKER LUKSUS: Hvis du vil velte deg i luksus på cruise, er selskapet Seabourn de som tilbyr den beste totalpakken, ifølge redaktørkorpset i nettstedet Cruise Critic.

Skipet Carnival Vista fra Carnival Cruise Line, som blant annet har en egen vannpark, eget bryggeri og hele 14 restauranter om bord, ble kåret til årets beste nye skip i cruise-klassen. Årets beste nye luksuscruise-skip ble Seven Seas Explorer fra Regent Seven Seas Cruises. I klassen elvecruise, mener redaktørene at AmaWaterways er best.

Her er et knippe vinnere i ulike klasser og kategorier:

Cruiseselskapet med den beste maten: Disney Cruise Line

Cruiseselskapet med de beste standard-kabinene: Holland America Line

Cruiseselskapet som er best for familier: Disney Cruise Line

Cruiseselskapet som gir mest igjen for pengene: Carnival Cruise Line

Luksuscruiseselskapet med den beste maten: Oceania Cruises

Luksuscruiseselskapet med de beste kabinene: Regent Seven Seas Cruises

Luksuscruiseselskapet som gir mest igjen for pengene: Viking Ocean Cruises

Oversatt og tilrettelagt av Krister Ottesen/ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært