To dager om bord på Color Magic er det som skal til.

Få en pause fra hverdagen

<p>Hva med å starte dagen hos Color Spa & Fitness senter etterfulgt av en shoppingrunde i promenaden?</p>
Hva med å starte dagen hos Color Spa & Fitness senter etterfulgt av en shoppingrunde i promenaden? Foto: Øyvind Haug

Denne saken er betalt av Colo r Line

- Velkommen om bord!

Gjestekoordinator Ramona Halaas smiler og tar imot nye reisende ved terminalen på Hjortneskaia i Oslo. Color Magic og besetningen gjør seg klare for en ny tur til Kiel, og om kort tid er det 224 meter lange cruiseskipet igjen på vei over Skagerak.

- Fra det øyeblikket gjestene våre kommer om bord og helt til de reiser hjem igjen, skal de få topp service i alle ledd, lover Ramona.

Helt om natten, helt om dagen

Enten du reiser alene, med familien, med vennegjengen eller med jobben: Hos Color Magic står opplevelsene i kø. Som gjestekoordinator har Ramona full oversikt over hva som skjer hvor på skipet til enhver tid, og deler mer enn gjerne av sine beste reisetips:

- Hva med å starte dagen hos Color Spa & Fitness senter etterfulgt av en shoppingrunde i promenaden? Mange finner roen i spaavdelingen, og det skjønner jeg godt, for her er det fantastisk utsikt, sier hun, og lar øynene hvile på havet.

Om kvelden kan du nyte en bedre middag i en av skipets syv restauranter, enten du foretrekker burger eller gourmet. Er du glad i nattelivet, anbefaler Ramona å ta turen forut på dekk 14 og 15. Her finner du Palazzo Nightclub hvor du kan danse deg inn i de sene, eller skal vi si tidlige, timer. Nattklubben har for mange blitt en populær møteplass om bord.

- Her fins noe for enhver smak og lommebok, og det aller viktigste for oss, er å gi gjestene våre gode opplevelser, sier Ramona, som sørger for at alle aktiviteter og arrangementer om bord går etter planen. Selv har hun en forkjærlighet til Show Lounge, skipets egne teatersal.

- Akkurat nå gleder vi oss over høstens to splitter nye show ”Back to Hollywood” og ”Magic Jukebox”. Det er utrolig mye jobb med alt fra organisering til sikkerhet rundt showene, men jeg har alltid likt å stå bak i kulissene og hjelpe andre opp og frem.

Splitter nye show på Color Magic i høst; ”Back to Hollywood” og ”Magic Jukebox Foto: Øyvind Haug
Splitter nye show på Color Magic i høst; ”Back to Hollywood” og ”Magic Jukebox Foto: Øyvind Haug

Din drømmedag

Har du bursdag og vil feire dagen din om bord, kan Color Magic legge til rette for både små og store selskaper. Mens noen søker en rolig og bedre middag med familien, ønsker andre seg full rulle med tema-party, konkurranser og rebusløp. Ramona sier de strekker seg langt for å imøtekomme gjestenes ønsker og behov.

- Vi kan fikse det meste, så lenge vi får litt tid på oss. Og jo mer kreative forespørsler vi får, jo bedre er det. Her tar vi alle utfordringer på strak arm! ler hun.

Vil du oppleve Color Magic? Bestill din reise her.

Ekstra gøy er det med bryllup.

- Et brudepar blir selvfølgelig gjort ekstra stor stas på. Vi ruller ut rød løper i midten av handlegaten og har brudemarsj. Vi ansatte står med stjerneskudd langs promenaden og klapper de frem. Det er en stor opplevelse for både brudepar, gjester og alle oss andre om bord, forteller Ramona.

Color Magic kan legge til rette for både små og store selskaper. Mens noen søker en rolig og bedre middag med familien, ønsker andre seg full rulle med tema-party, konkurranser og rebusløp Foto: Øyvind Haug
Color Magic kan legge til rette for både små og store selskaper. Mens noen søker en rolig og bedre middag med familien, ønsker andre seg full rulle med tema-party, konkurranser og rebusløp Foto: Øyvind Haug

Godt samhold

På Color Magic jobber opptil 270 ansatte på hvert skift, alle med hver sin spisskompetanse og med hver sine arbeidsoppgaver. Ramona har jobbet for Color Line siden 2004, og er godt vant med å tilbringe halve året til sjøs. Hvor mange mil hun går på beina i løpet av en 12-timers arbeidsdag, er hun usikker på. Men det har gått med noen meter gnagsårplaster, og til tider er beina store som tømmerstokker.

- Det blir lange dager, men samtidig er vi alle veldig dedikerte til jobbene våre. Vi står på og hjelper hverandre når det trengs, smiler hun.

Turnusliv med 14 dager på og 14 dager av er ikke for alle, men Ramona er godt vant med å jobbe når alle andre har fri. Når hun er «på», gir hun alt. Når hun er «av», finner hun roen i leiligheten sin i Marbella.

- Det blir en vane og en livsstil. Vi som jobber her, er blitt som en eneste stor familie. Samholdet om bord er helt unikt, og det både tror og håper jeg gjestene merker også. For vi glemmer aldri at det er gjestene vi er her for, sier hun.

Vil du oppleve Color Magic? Bestill din reise her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.