Dyreparken kåret til årets reisebedrift

<p>Fire små gepard-nøster tok i august sine aller første skritt ute. Gepardungene som snart var klare til å utforske den store verden på utsiden av gepardhuset i Dyreparken i Kristiansand. Foto: Ole Martin Buene / Dyreparken / NTB scanpix</p>
Fire små gepard-nøster tok i august sine aller første skritt ute. Gepardungene som snart var klare til å utforske den store verden på utsiden av gepardhuset i Dyreparken i Kristiansand. Foto: Ole Martin Buene / Dyreparken / NTB scanpix

Innovasjon Norge har kåret Kristiansand Dyrepark til årets reisebedrift, foran Høyt og Lavt Aktivitetsparker og Basecamp Spitsbergen.

Reiselivsprisen deles ut hvert år til bedrifter som klarer å bygge opp suksessrike og innovative reiselivsprodukter. Prisen er på 250.000 kroner.

– Reiselivsprisen er en stor anerkjennelse av et arbeid vi har lagt ned gjennom mange år. Denne prisen henger høyt, og det har vært fantastisk sterke konkurrenter. For oss er dette en veldig stor dag, sier konsernsjef Reidar Fuglestad i Dyreparken.

Dyreparken feirer 50-årsjubileum i år. I dag er det 140 ulike dyrearter i parken, og parken har etablert seg som et kjent reisemål for mange i Norge.

– Kristiansand Dyrepark har gjennom flere år vist at de tenker nytt og innovativt. Deres engasjement for utvikling av Sørlandet som reisemål og vilje til å dele sin suksesshistorie er et eksempel til etterfølgelse, sier Cathrine Pia Lund, direktør for Merkevaren Norge i Innovasjon Norge.

VIDEO: 17. mai i fjor var det duket for den første tigerfødeselen i Norge noensinne.

VIDEO: Bli med ABC Nyheter på besøk i Apejungelen.

Les også: Gepardunger sluppet løs i Kristiansand Dyrepark

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært