Flymat i gourmetklassen

Ja, dette er faktisk flymat! Reiser du med Singapore Airlines kan du blant annet meske deg med lekre retter som hummer. Se video. Topp ti-listen finner du lenger ned i artikkelen.

Flymat kan være så mye mer enn et tørt og kjipt rundstykke med svett ost og slapp skinke. Reiser du med det rette flyselskapet, kan du nyte en bedre middag i 10 000 meters høyde.

Singapore Airlines er det selskapet som serverer den beste flymaten, ifølge leserne av reisemagasinet Travel + Leisure magazine.

Blant de selskapene som tar flymat til nye høyder, er de fleste hjemmehørende i Asia og Midtøsten. På plassene bak finner vi selskapene Emirates og Etihad Airways.

Ingen overraskelse

Det var ingen overraskelse at det var nettopp Singapore Airlines som stakk av med flest stemmer. I fjor ble selskapet utropt til det mest kulinariske flyselskapet av magasinet Saveur.

Bak flymatrettene til gourmet-flyselskapet står det stjernekokker som japanske Yoshihiro Murata og franske Georges Blanc. De sørger for at passasjerer på både første-, business- og økonomiklasse kan nyte retter som beef bourguignon, Thermidor-hummer og sushi.

10 på flygourmet-toppen

1. Singapore Airlines
2. Emirates
3. Etihad Airways
4. Qatar Airways
5. Cathay Pacific
6. Turkish Airlines
7. All Nippon Airways
8. Japan Airlines
9. Virgin Atlantic Airways
10. Thai Airways International

Oversatt og tilrettelagt av Krister Ottesen/ABC Nyheter.

Personvernpolicy