Robert tok med Bella på rundreise for å ta farvel

<p>Robert Kugler har et nært forhold til labaradortispen Bella som han adopterte for ni år siden. Nå er de to ute på reise sammen. Foto: Robert Kugler/Instagram</p>
Robert Kugler har et nært forhold til labaradortispen Bella som han adopterte for ni år siden. Nå er de to ute på reise sammen. Foto: Robert Kugler/Instagram

Da Robert Kugler fikk beskjed om at labradoren Bella hadde seks måneder igjen å leve, la han alt til side slik at de kunne ha den siste tiden sammen.

Det er noe spesielt med det ofte nære båndet som finnes mellom menneske og hund, og for svært mange er hunden som et kjært familiemedlem. Slik er det også for Robert Kugler som elsker labradoren Bella som han adopterte for ni år siden. Så kom den nådeløse beskjeden.

– Dyrlegen fortalte meg at han skulle gi meg den verste beskjeden han kunne gi; hun har kreft og det har allerede spredt seg til lungene. Du må enten fjerne beinet hennes i dag eller avlive henne, forteller Kugler til WOWT 6 News.

Les også: – Hunden din elsker deg fem ganger høyere enn katten

Beinet ble fjernet, men dyrlegen ga Bella toppen seks måneder igjen å leve. Kugler, som på det tidspunktet akkurat hadde fullført utdannelsen, bestemte seg for å legge karrieren midlertidig på vent.

– Jeg ville ikke risikere å komme hjem fra jobb en dag og finne henne død.

I stedet pakket han bilen og sammen med Bella går nå ferden rundt omkring i USA for å gjøre labradorens siste tid til en minnerik og vakker opplevelse.

Les også: Holly Blue voktet over sin hjelpeløse eier i syv timer

(Saken fortsetter under)

Klassisk positur for enhver hund på tur dersom muligheten byr seg. Foto: Robert Kugler/Instagram

De sover i bilen eller hos venner og bekjente, men også hos fremmede som følger tospannets eventyr rundt gjennom USA via rklifeillustrated og Instagramkontoen @robkugler.

– Jeg føler at det er meningen at jeg skal gjøre dette nå, det er et kapittel i livet mitt som jeg skal utforske sammen med hunden min. Fremmede jeg har møtt underveis har sagt til meg at jeg ikke må slutte - bare fortsette. Og alle vil gjerne hjelpe til, på alle mulige måter.

Bella, som opprinnelig fikk seks måneder igjen å leve, er nå inne i sin fjortende. Foreløpig har ikke Robert planer om å avslutte reisen.

Bella har ingen problemer med å få nye venner mens hun er ute på reise, både små og store lar seg sjarmere i senk av den trebeinte labradoren. Foto: Robert Kugler/Instagram

Les også:

Menneskets beste venn i tannlegestolen

Slik kan Trofast finne veien hjem uten GPS

Personvernpolicy