Meny

Passasjervekst for Norwegian i juni

Norwegian hadde 2,8 millioner passasjerer på sine ruteflyginger i juni, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Norwegian hadde 2,8 millioner passasjerer på sine ruteflyginger i juni, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

Fyllingsgraden i flyene var på 90,2 prosent. Det er en økning på 2,2 prosentpoeng fra juni i fjor.

– Vi er takknemlige for at så mange reisende velger å fly Norwegian og vi skal jobbe hardt også for å opprettholde tilliten fra kundene, også i lys av de problemene vi har hatt nå i starten av juli, noe jeg sterkt beklager overfor alle berørte, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Les også: Norwegian vil ikke love erstatning til alle

Norwegian gjennomførte 99,2 prosent av de planlagte flygningene i juni, hvorav 69,8 prosent gikk på oppsatt rutetid. De foregående månedene har flygningene som har gått på oppsatt rutetid variert fra 80 til 90 prosent.

Flere streiker og værmessige utfordringer har påvirket punktligheten for juni måned, sammenlignet med månedene før. Streiken blant franske flygeledere påvirket i betydelig grad trafikken i Europa, mens drivstoffstreiken i Norge rammet operasjonen i Skandinavia.

Les også:

Norwegian kjøper pilotenes fridager for firedobbel lønn

Mannskapsmangel fører til Norwegian-kanselleringer

Norwegian nektet ny flytillatelse i USA

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus