Meny

Ingen Norwegian-fly innstilt søndag

Norwegian melder søndag formiddag at det ikke er ventet noen kanselleringer av flkyavganger slik som på lørdag. Foto: Tt News Agency / REUTERS
Flere tusen nordmenn ble rammet av kansellerte flyvinger på vei til sommerferie i går. Søndag ser det imidlertid ut til at alle fly skal gå i rute.

– Vi har klart å få inn nok folk til å jobbe i dag. Vårt hovedfokus er å få alle fly av gårde i rute, sier Astrid Mannion, pressekontakt i Norwegian til NTB.

Hun bekrefter at det ikke er noen kanselleringer per søndag morgen, og forteller videre at Norwegian ikke har noe informasjon om at det vil bli kanselleringer i løpet av dagen eller mandagen.

Les også: – Dette kunne vi ordnet internt

Minst 18 Norwegian-flygninger ble kansellert på kort varsel lørdag. Det gjaldt både innenlands- og utenlandsflyginger.

Avganger til populære feriedestinasjoner som Bulgaria, Kroatia, Kypros og Spania ble innstilt, både fra Oslo, Værnes og Stavanger.

Les også: Norwegian nektet ny flytillatelse i USA

Kanselleringene kom etter at en overtidsavtale mellom flyselskapene og pilotene utløp. Lørdag bekreftet fagforeningen Parat at det er en konflikt mellom pilotene og Norwegian knyttet til en avtale om overtid og kjøpt og salg av fridager. (©NTB)

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus