Finn frem din indre spøkelsesjeger før det er for sent

Nå kan du slåss mot paranormale krefter i beste Ghostbuster-stil.

22. juli braker det løs på norske kinolerret i forbindelse med premieren på nyinnspillingen av skrekk-komedien «Ghostbusters» fra 1984. I filmen må Kristen Wiig og Melissa McCarthy komme New Yorks innbyggere til unnsetning når det viser seg at spøkelser er i ferd med å overta Manhattan.

Les også: Som et luftig sug i magen

Tar du turen innom Madame Tussauds på Times Square i New York, kan du selv prøve deg som spøkelsesjeger i det som er blitt beskrevet som et av verdens dyreste og kuleste attraksjoner.

Ved hjelp av en kombinasjon av virtuell virkelighet, interaktive effekter og et fysisk sett, får du rollen som Ghostbuster og skal skyte deg gjennom et gjengangerbefengt leilighetskompleks. Det er også lagt opp til spøkelsestur der ferden går gjennom uhyggelige underjordiske t-banetuneller og kjelleren i hjemsøkte hus, med mulighet til underveis fange ditt eget spøkelse.

Les også: Spøkelse skapt av forskere i laboratoriet

Se traileren til den nye Ghostbusters-filmen her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus