Oppgradering gir sommertrøbbel for NSB-kunder

FORANDRING FRYDER: Jernbaneverket gjennomfører oppgraderinger i området rundt Oslo sentralbanestasjon i perioden 24. juni til 6. august. Reisende blir transportert med buss for tog.
FORANDRING FRYDER: Jernbaneverket gjennomfører oppgraderinger i området rundt Oslo sentralbanestasjon i perioden 24. juni til 6. august. Reisende blir transportert med buss for tog. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Oppgraderingsarbeider på Oslo S i sommer vil gi til konsekvenser for togtrafikken i to uker. Målet med arbeidene er færre forsinkelser.

Natt til lørdag starter en seks uker lang arbeidsperiode på Oslo S. Arbeidene på Oslo S er en del av fornyelsen av infrastrukturen i Osloområdet og byggingen av nye spor for Follobanen og Østfoldbanen inn mot stasjonen.

Arbeidene vil få omfattende konsekvenser for togtrafikken i både den første og den siste uken arbeidene varer, melder Jernbaneverket.

I uke 26 (27. juni-30. juni) stenges Østfoldbanen fra Oslo S til Ski. I uke 31 (1. august-7. august) blir det dessuten stenging av strekningene fra Oslo S til Grefsen, Bryn og Lillestrøm.

På de stengte strekningene erstattes togtrafikken med alternativ transport med buss og T-bane.

I de fire ukene mellom uke 26 og 31 vil togene gå i normale sommerruter på alle strekninger ut og inn av Oslo S. Togene vestover mot Asker og Drammen vil gå som normalt fra Oslo S i hele perioden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus