Slik pakker du klærne smart før du skal på tur

Se video av hvordan det gjøres. Enklere enn dette blir det nok ikke.

Det å kunne pakke kofferten både lett og smart, er en kunst alle har godt av å lære seg. Metodene er gjerne såpass pinlig enkle at det nesten kjennes som et under at man ikke selv har tenkt på noe liknende.

Les også: Slik pakker du kofferten smart

Smart pakking kan handle om å utnytte plassen i kofferten for hva den er verdt. Men det kan også sørge for at du kan skifte ut kofferten med en mindre håndbagasje hvis du for eksempel skal på en kortere tur. Dermed slipper du eventuelt å sjekke inn bagasjen, og du reiser betraktelig lettere.

Se også: Brette-trikset du må lære deg

Her kommer rulling av klærne inn som et av de viktigste knepene i boka. Du kan alltids rulle det hver for seg og dermed spare litt plass. Men som du ser på videoen øverst, kan du enkelt rulle og brette skjorte, bukse, undertøy og sokker sammen til en pakke. Hvis du vil spare litt ekstra tid på morgenen, pakker du bare sammen de klærne som skal brukes sammen de ulike dagene.

Les også:

Alt du trenger å vite om å handle på taxfree

Slik finner du de beste reiseforsikringene

Solgte alt han hadde for å se verden

Slik sjekker du inn så effektivt som mulig

Her har noen tenkt skikkelig koffert

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus