Ny Beijing-restaurant har hummer og S&M på menyen

Pupper og peniser skal åpne opp sansene til restaurantgjestene.

Puppe- og peniskopper, utstillingsdukker ikledd lakk og lær, samt mat som serveres av servitører med puppeforkler er noe av det som venter om du våger å ta turen til en av den kinesiske hovedstatens nyåpnede restauranter.

–S&M-konseptet er først og fremst gøy. Samtidig vil vi at gjestene våre skal følge instinktene sine og føle seg frigjorte. Vi ønsker ikke å bare vise frem den voldelige og litt forskrudde siden av S&M, men heller få folk bort fra den tankegangen, sier restauranteier Lu Lu (27) til nyhetsbyrået Reuters.

Les også: Sadomasochisme ikke lenger en sykdom

Hun har nettopp åpnet Beijings første S&M-restaurant, der sjømat som kreps og hummer står på menyen.

Wen Lan (23) er blant gjestene som våget å ta turen til den nyåpnede restauranten. Han forteller Reuters at han ikke er helt komfortabel med konseptet ennå:

– Jeg er ikke så åpen. Jeg kan akseptere at andre driver med S&M, men jeg har ikke turt å teste det ut selv ennå, men jeg håper jeg har mot nok en gang i fremtiden, sier han.

Les også: – Folk som driver med ekstrem-sex har sterkere psyke

Erik Deng (30) mener imidlertid det er på tide den kinesiske regjeringen aksepterer at befolkningen er i ferd med å bli mer frigjorte:

– Man kan ikke stoppe endringen i samfunnet. Dette er fremgang når det gjelder hva folk er villige til å akseptere, og S&M er trendy. Det spiller ingen rolle om regjeringen kan akseptere det eller ikke, i fremtiden er de nødt til å åpne opp for slike ting. Jeg tror den generelle trenden er med åpenhet og økt toleranse.

Les også:

Nordmenn nektes visumfri reise til Kina

Venter husmorporno-bonanza i Norge

Erotisk bokserie får skylden for håndjern-uhell

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus