Ny Beijing-restaurant har hummer og S&M på menyen

Pupper og peniser skal åpne opp sansene til restaurantgjestene.

Puppe- og peniskopper, utstillingsdukker ikledd lakk og lær, samt mat som serveres av servitører med puppeforkler er noe av det som venter om du våger å ta turen til en av den kinesiske hovedstatens nyåpnede restauranter.

–S&M-konseptet er først og fremst gøy. Samtidig vil vi at gjestene våre skal følge instinktene sine og føle seg frigjorte. Vi ønsker ikke å bare vise frem den voldelige og litt forskrudde siden av S&M, men heller få folk bort fra den tankegangen, sier restauranteier Lu Lu (27) til nyhetsbyrået Reuters.

Les også: Sadomasochisme ikke lenger en sykdom

Hun har nettopp åpnet Beijings første S&M-restaurant, der sjømat som kreps og hummer står på menyen.

Wen Lan (23) er blant gjestene som våget å ta turen til den nyåpnede restauranten. Han forteller Reuters at han ikke er helt komfortabel med konseptet ennå:

– Jeg er ikke så åpen. Jeg kan akseptere at andre driver med S&M, men jeg har ikke turt å teste det ut selv ennå, men jeg håper jeg har mot nok en gang i fremtiden, sier han.

Les også: – Folk som driver med ekstrem-sex har sterkere psyke

Erik Deng (30) mener imidlertid det er på tide den kinesiske regjeringen aksepterer at befolkningen er i ferd med å bli mer frigjorte:

– Man kan ikke stoppe endringen i samfunnet. Dette er fremgang når det gjelder hva folk er villige til å akseptere, og S&M er trendy. Det spiller ingen rolle om regjeringen kan akseptere det eller ikke, i fremtiden er de nødt til å åpne opp for slike ting. Jeg tror den generelle trenden er med åpenhet og økt toleranse.

Les også:

Nordmenn nektes visumfri reise til Kina

Venter husmorporno-bonanza i Norge

Erotisk bokserie får skylden for håndjern-uhell

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy