Meny

Nå kan du få sjansen til å overnatte i Eiffeltårnet

I sommer vil noen heldige utvalgte få muligheten til å overnatte i Eiffeltårnet. Foto: Colourbox

Frister det med en natt sammen med vennene dine i Eiffeltårnet? Da bør du melde deg på konkurransen til utleietjenesten HomeAway.

Som en del av en kampanje i forbindelse med at fotball-EM snart sparkes i gang, vil HomeAway gi opptil 24 personer sjansen til å sove under stjernene i Eiffeltårnets første etasje i sommer.

For å bli med i konkurransen må du gå til selskapets nettside og svare på spørsmålet: «Hva ville du gjort hvis du fikk en natt i leiligheten i Eiffeltårnet?»

Les også: Øverst i Eiffeltårnet var det et hemmelig rom

Kan ta med venner eller familie

Det skal plukkes ut fire vinnere som alle får lov til å ta med seg fem gjester. Første etasje i Eiffeltårnet vil bli omgjort til en luksusleilighet av en fransk designer.

Ved siden av å få tilbringe en natt i Frankrikes mest kjente landemerke, vil vinneren også få ytterligere tre netter i en ferieleilighet i Paris, gratis transport og en bedre middag.

Den planlagte leiligheten. Foto: HomeAway Abritel-HomeAway

PR-stunt

Konkurransen er det siste i en rekke PR-stunt fra selskaper som leier ut ferieleiligheter. Her går det sport i å prøve å overgå hverandre med rare, elleville og eksklusive boliger.

Forrige måned skapte Airbnb France overskrifter da de bygget et rom under vann i et fransk akvarium der utvalgte gjester kunne sove med haier.

I anledning 400-årsjubileet til Shakespeare i april åpnet det danske Kronborg-slottet dørene for to gjester. Dette var første gang på hundre år at noen fikk lov til å overnatte der.

Kronborg er kjent fra Shakespeare-skuespillet «Hamlet».

Les også: Flere turister til Frankrike tross terrorangrepene

Frist i juni

Fristen for å klekke ut et bra svar er 5. juni. Dermed er det bare å la kreativiteten blomstre.

Vinnerne blir annonsert 10. juni. Overnattingene skjer 23. juni, 28. juni, 4. juli og 8. juli samtidig med fotball-EM.

Her kan du delta i konkurransen.

Les også: Her er verdens ti beste landemerker

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus