Kunne det friste med en fem-retters avokadomeny?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grønnsaken avokado er mer allsidig enn du kanskje skulle tro. Nå blir den snart å nyte både som iskrem, makroner og margarita.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avokado har etter hvert fått en sentral plass i norske kjøkken når det er duket for fredagstaco og gullrekka på TV. Men avokado har flere bruksområder enn som hovedingrediens i guacamole og salat.

Den lille grønnsaken regnes som en av de viktigste ingrediensene i det latinamerikanske kjøkkenet. Avokado er mettende og full av sunt fett som passer perfekt for alle som kan tenke seg en sunn livsstil, og nå er det snart duket for en restaurant-meny som hyller avokadoen på hvert eneste punkt på lista.

Les også: Hit bør alle som elsker biff reise

Ifølge Time Out blir Clerkenwell’s Printworks Kitchen i London åstedet når en av mestrene innenfor pop-up-restauranter, Meredith O’Shaughnessy, inviterer deg til fem-retters avokado-meny. De små grønne sakene skal moses, bakes, stekes og fryses til å bli servert i form av suppe, risotto, cocktail, iskrem og sjokolade.

Den noe utradisjonelle kulinariske opplevelsen går av stabelen 28. og 29. mai. samt 10. og 11. juni. Restaurantpakken koster 55 pund og inkluderer mat, cocktail og en utstyrspakke slik at du kan dyrke dine egne avokadoer.

Les også: Dansk kokk tilbyr rike matelskere deres livs reise