– Å? Stoppet filmen din?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Air France gir frustrerte passasjerer muligheten til å se filmen ferdig hjemme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Noe av det beste med å fly over lengre avstander, er at du samtidig har tilgang til et filmbibliotek om bord der valget står mellom alt fra skrekk og action til romantikk og animasjon.

Men en gang i blant oppdager man at man startet filmen for sent, med det som resultat at den brytes av før du har rukket å se filmen ferdig.

Les også: Dansk kokk tilbyr rike matelskere deres livs reise

I forbindelse med årets filmfestival i Cannes, kommer imidlertid Air France med en aldri så lite tilbud til passasjerer som flyr mellom Los Angeles og Paris. Parallelt med festivalen som går sin gang 7. til 21. mai på den franske rivieraen, gir flyselskapet muligheten til å se påbegynte filmer ferdig hjemme via tablet, smarttelefon eller datamaskin.

Air France har i den sammenheng laget en kreativ og underholdende informasjonsfilm som vises om bord på flyet. I filmen ser vi flyvertinne vandrer mellom konstruerte scener fra ulike filmer, mens hun smilende forteller oss om tilbudet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Hit bør alle som elsker biff reise

Filmutvalget om bord vil i denne perioden by på klassiske titler som alle har vunnet priser på den prestisjefulle festivalen. Blant annet «Pianisten» (Gullpalmen, 2002), «Persepolis» (Juryens pris, 2007), «The Artist» (Beste mannlige skuespiller, 2011) og «The Angles' Share» (Juryens pris, 2012).

Les også:

Nordmenn nektes visumfri reise til Kina

Det blir billigere å bruke mobildata i EUSlik har du aldri sett Tsjernobyl før