Meny

Unngå unødig ventetid på flyplassen

Det trenger ikke være flyene i seg selv som skaper forsinkelser. I august i fjor sørget en nettverksfeil for at passasjerer ikke fikk sjekket inn. Foto: Henrik Skolt / NTB scanpix

Ny reiseapp lar deg enkelt gi beskjed om forsinkelser til familie og venner.

Selv for den mest tålmodige sjel kan det å vente flere timer på en flyplass før den eller de man skal møte omsider lander, være en aldri så liten utfordring for et ellers sindig sinn.

Les også: T-skjorten som bryter språkbarrierene

Etter hvert som den elektroniske tidsalderen har trampet frem i all sin fantastiske utvikling, er det heldigvis blitt stadig enklere å få informasjon om utsatte avreiser og ankomster.

Fly Fleet fra Lonely Planet gir deg relevant offisiell informasjon om rutetider og eventuelle forsinkelser. Du får også opplysninger om restauranter og andre tjenester i nærheten av innsjekkingsområdet.

(Saken fortsetter under)

Er du først strandet på en flyplass, kan det være kjekt å lokalisere spisesteder eller andre tjenester du kan benytte deg av mens du venter. Foto: Colourbox

Les også: Fem apper som kan lære deg et nytt språk

Men i tillegg til å hente ut informasjon om ankomst og eventuelle forsinkelser for din egen del så kan du i tillegg dele den med venner og familie som enten plukker deg opp på flyplassen eller kanskje venter hjemme.

Så gjenstår det å se om kioskene og butikkene på flyplasser som for eksempel Gardermoen med tiden kan minne om færre frustrerte kunder.

Les også:

Dette har du krav på når flyet er forsinket eller kansellert

En av ti flypassasjer kjenner ikke til rettighetene

Regn deg frem til dine rettigheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus