Meny

Britisk familie brutalt angrepet på populært feriested

Et overvåkingskamera har fanget et voldelig angrep som sjokkerer. Videoen viser hvordan to foreldre og deres sønn ondskapsfullt blir sparket og slått bevisstløse i turistmål i Thailand. 

Angrepet fant sted i sentrum av Soi Bintabaht i Hua Hin i Thailand, melder Thai Visa. Flere britiske medier har i dag omtalt hendelsen som inntraff det eldre ekteparet Lewis Owen (68), kona Rosemary (65) og deres sønn John Owen (43).

Forsøkte å skjule filmen

Hendelsen skal ha funnet sted 13. april og det hele skal ha startet med at 43-åringen «berørte» skulderen til en av angriperne, skriver The Guardian. 

Nettstedet skriver at videoen skal ha blitt forsøkt gjemt for å beskytte landets reiselivsnæring.

Bangkok Post skriver at angrepet føyer seg inn rekken med brutale angrep på utenlandske turister, som bidrar til ti prosent av landets brutto nasjonalprodukt.

Les også:   Utlendinger i Thailand bes om å oppgi personlig informasjon

Alvorlige hodeskader

Bangkok Post skriver torsdag at Lewis Owen og sønnen John pådro seg hodeskader som måtte sys, mens Rosemary ble mer alvorlig skadet. Den 65-årige kvinnen fikk en opphopning av væske i hjernen som følge av overfallet. Væsken skal være fjernet, men sykehuset holder henne til observasjon for alvorlige hode- og øyeskader.

(Saken fortsetter under)

Politiet i Hua Hin med to menn som er pågrepet for overfallet på den skotske familien. Foto: NTB / Scanpix

Les også: Thailandsk ferieparadis stenges for turister

Videoen går nå viralt på sosiale medier og det brutale angrepet har skapt sjokk og sinne, spesielt med tanke på ofrenes høye alder og brutaliteten de ble utsatt for. Politiet i Hua Hin melder at de nå har pågrepet samtlige av de fire antatte skyldige.

– Gjerningsmennene sa de var beruset. De har også beklaget til familien, sier en representant fra det lokale politiet ifølge The Guardian. 

Se også:  Turistvideo fra Thailand skaper ramaskrik

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus