Våt og livsfarlig nyttårsfest i Thailand:Turist arrestert i Thailand på grunn av bar overkropp – 181 døde så langt i nyttårsfeiring

HETT I THAILAND: Britiske Jimmy ble arrestert da han lekte vannkrig i Chang Mai under thailandsk songkran-feiring. Verre er det at 181 personer er omkommet under feiringen så langt.
HETT I THAILAND: Britiske Jimmy ble arrestert da han lekte vannkrig i Chang Mai under thailandsk songkran-feiring. Verre er det at 181 personer er omkommet under feiringen så langt. Foto: Khaosod
Artikkelen fortsetter under annonsen

Framvisning av brystvorter er kriminelt i Thailand, enten du er mann eller kvinne. Det fikk en ung brite erfare onsdag under vannkrigen som er tradisjon under Thailands nyttårsfeiring.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En toppløs brite med fornavn Jimmy ble i går arrestert og ilagt en bot på 100 bath, 23 kroner og 50 øre, i byen Chang Mai i Thailand.

Hans forbrytelse var å løpe rundt med bar overkropp da feiringen av Thailands nyttår, songkran , startet som 13. april, melder avisa Khaosod og andre aviser.

Utlendingen, eller farang, som thailenderne kaller turistene, brøt byjuntaens forbud mot uanstendig påkledning.

Avbildet med en vannpistol på politistasjonen, ble den 28 år gamle forbryteren framvist i thailandske medier, etter å ha lekt seg i vannkrigen i 41 graders varme.

Les også: Nordmenn på kjøret i Thailand skaper problemer

Men dette er den minst alvorlige siden ved thailandsk nyttårsfeiring.

Fyllekjøring og andre utskeielser gjør songkran til en dødelig høytid.

Så langt i feiringen er 181 personer døde, 1777 skadd i nytttårsfeiringen over hele landet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bare i går omkom 65 personer og 750 ble skadd i ulykker, melder avisa Thaivisa.

Den nasjonale komiteen for fred og orden opplyser at 64.310 bilførere ble arrestert og 1565 kjøretøyer beslaglagt under promillekontroller fra 9. til 13. april.

Les også: 39 personer mistet livet i verdens største vannkrig i 2013

Se video: Å ha vannkrig mot elefanter er en del av Songkran-høytiden: