Passasjerøkning for Norwegian

Norwegians nye Boeing 787-9 Dreamliner-fly ankom Oslo lufthavn i februar i år. Selskapet melder om passasjervekst på langrutene. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Norwegians nye Boeing 787-9 Dreamliner-fly ankom Oslo lufthavn i februar i år. Selskapet melder om passasjervekst på langrutene. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Nærmere 2,2 millioner passasjerer reiste med Norwegians fly i mars. Det er en økning på 27 prosent fra samme måned i fjor, men forklaringen ligger i at selskapet på den tiden var rammet av streik.

I tillegg er tallene påvirket av at påsken falt i mars i år, opplyser Norwegian.

Selskapet melder samtidig om god passasjervekst på langruter, samt økende etterspørsel etter både forretnings- og fritidsreiser.

– Vi ser at et økende antall reisende velger Norwegian, ikke minst forretningsreisende, både på innenriksrutene i Skandinavia og ellers i Europa, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Fyllingsgraden for avgangene i mars var 87,9 prosent, opp 3,7 prosentpoeng fra samme måned i fjor.

Les også: 1.750 piloter søkte jobb i SAS

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus