Meny

Start musikerdrømmen din i hotellsengen

Comfort Hotel Karl Johan og musikkollektivet Need Music har gått sammen om å bygge og drifte Nordens første hotell-musikkstudio midt i Norges paradegate, Karl Johan. Foto: Comfort Hotel
Comfort Hotel Karl Johan blir Nordens første hotell med musikkstudio.

Har du notatbøker fulle av egenkomponerte sanger, men ennå ikke fått spilt noe av det inn i et musikkstudio?

Musikalske sjeler på Oslo-besøk kan fra og med lørdag 12. mars kombinere hotellopphold med muligheten til å koble seg på et musikkstudio og spille inn sanger mens man selv ligger komfortabelt i hotellsenga.

Les også:   Google lar deg reise på safari fra din egen stue

Forventningsfull fødestue for fremtidige hits

Comfort Hotel Karl Johan har inngått et samarbeid med musikkollektivet Need Music som består av dj-er, musikere, vokalister og produsenter som sammen har bakgrunn fra jazz, klassisk pop og elektronisk dansemusikk. I en pressemelding skriver hotelldirektør Robert Holan at hotellet er bygget til ære for kultur og musikk.

– Det er svært gledelig at vi nå har fått på plass Nordens første kombinerte hotell-musikkstudio og et fremoverlent musikksamarbeid med Need Music. Vi gleder oss til å ta i mot alle kreative sjeler og se hvilke hits hotellet kan bli fødestue for.

Musikkstudioet vil fungere som hovedkvarteret til Need Music, og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.

Les også:   Hellas' synkende spøkelsesby

(Saken fortsetter under)

I 1969 ga John Lennon og Yoko Ono en serie pressekonferanser i hotellsenger i Amsterdam og Montreal. På Comfort Hotel Karl Johan kan du i første omgang spille inn musikken din fra hotellsenga. Foto: AP Photo

Musikk i hjertet av Oslo

I tillegg til fullt musikkstudio, får hotellet to studiorom skapt i samarbeid med Need Music. I disse rommene, som ellers er fullt utstyrte hotellrom, får artister og gjester mulighet til å koble seg på med egen datamaskin og spille inn musikk, liggende i hotellsengen.

– Det er spennende å samarbeide med en stor aktør som Comfort, og det har vært inspirerende å være med på å skape profilen til et helt nytt hotell i hjertet av Oslo. Vi gleder oss veldig til overtakelsen, og vi kunne ikke fått bedre rammer for vårt nye studio enn i et nytt hotell midt på Karl Johan, sier Andreas S. Haldorsen i Need Music.

Les også:   Hit kommer en kvart million

For å sikre stemning og inspirasjon, er studio-rommene innredet med klenodier fra internasjonal og norsk musikkhistorie. Innredningen er et samarbeid med Warner Music Norge.

– Vi vet at mange besøkende vil sette pris på å bo et sted hvor det er tilrettelagt for kreativitet og produksjon rett utenfor soverommet. Kjærlighet til musikk og kultur er helt i tråd med Warner Musics verdier, så det var ingen tvil om at vi ville støtte prosjektet, sier Guttorm Raa, direktør i Warner Music Norge.

Ingen av hotellets 181 rom er like. Foto: Comfort Hotel

Les også:   Én million Airbnb-overnattinger i Norge i fjor

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus