Cruiseskip måtte snu på grunn av uvær – igjen

Passasjerene på dette cruiset slapp unna tøff sjø og kraftig vind. Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at passasjerer på Anthem Of The Seas opplevde «helvetestur» i begynnelsen av februar, har Royal Caribbean latt seg skremme av værmeldingene og snur før stormen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at et Royal Caribbean-cruise måtte vende snuten hjemover på grunn av kraftig storm utenfor kysten av Nord-Carolina på østkysten av USA 8. februar, innførte selskapet en ny policy for å unngå å havne i slikt uvær igjen.

Det ble i februar sagt at cruiseskipet visste at det var dårlig vær i vente, men at de trosset varslene og forlot havna. Det endte med at skipet måtte snu og vende tilbake til New Jersey for passasjerenes sikkerhet.

STORE ØDELEGGELSER: Slik så det ut etter skipets møte med stormen 8. februar. Foto: Twitter/flatgreg
STORE ØDELEGGELSER: Slik så det ut etter skipets møte med stormen 8. februar. Foto: Twitter/flatgreg

Lørdag ble samme skip, på samme rute, nødt til å snu på nytt, men denne gangen før stormen slo inn over havet. Kapteinen fulgte ifølge Cruise Critic den nye policyen og valgte å snu skipet da meteorologene meldte uvær.

Denne helgens passasjerer slapp dermed å oppleve den samme tøffe sjøen og ødeleggelsene som på cruiset tidligere i februar.

I tillegg hadde selskapet i sin nye policy besluttet at alle passasjerer som opplever at skipet må snu, får kuponger og rabatter til nye reiser som plaster på såret.

Les også: Nei, reiseforsikringen dekker ikke dette