Meny

I dette huset henger det møbler fra taket

Velkommen til opp-ned-land. Her kan alt gå an.

Taket står godt plantet i bakken, mens gulvet er vendt mot himmelen. Alt inni huset er også snudd på hodet. Møbler i full størrelse henger fra «taket», mens lamper står opp fra «gulvet».

I den tilhørende garasjen finner du til og med en bil festet til taket.

Les også: Opp-ned-hus snur ferien på hodet

Det 334 kvadratmeter store familie-vennlige huset stilles ut i Taipei i Taiwan mellom 6. januar og 22. juli, og skal tiltrekke seg turister fra inn- og utland.

– Jeg kom hit i dag med en venn for å se på opp-ned-hus-utstillingen. Jeg synes det er ganske stilig, det er mange raffinerte detaljer her. Det føles ut som om jeg er i en scene fra en film, som «The Exorcist» eller «Spider-Man», sier besøkende Huang Cheng-Hsiang til nyhetsbyrået Reuters.

Han var en av flere hundre besøkende til den nye attraksjonen sist helg.

Les også: Blir du svimmel av dette huset?

Det unike huset skal ha tatt to måneder å bygge, og kostet omtrent 600.000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer i overkant av fem millioner norske kroner med dagens valutakurs.

Les også: Her er museene du aldri hadde trodd at fantes

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus