Hotell: Ha sex her - vinn 777.000 kroner

Et hotell i Jerusalem frister sine gjester med stor premie dersom de blir gravide mens de er gjest mandag 29. februar. Foto: AFP/bikeriderlondon/shutterstock
Et hotell i Jerusalem frister sine gjester med stor premie dersom de blir gravide mens de er gjest mandag 29. februar. Foto: AFP/bikeriderlondon/shutterstock

Hotell belønner gjester som blir gravide på et av deres rom 29. februar.

Da Jesus kom til verden i Betlehem for rundt 2.000 år siden, måtte Maria og Josef ta til takke med en stall som følge av fullbookede hotell og vertshus.

Mandag 29. februar kan det samme skje på nytt dersom et nytt ventende par ønsker å overnatte på Hotel Yehuda i Jerusalem.

Les også: «Forstyrr meg og jeg dreper deg»

Belønning ni måneder senere

Førstkommende mandag markerer at det i år er skuddår, noe som blant annet gjenspeiler seg i at flere i hotel- og reiselivsbransjen benytter seg av kreative virkemidler for å fange vår oppmerksomhet. Men det spørs om ikke Hotel Yehuda i Jerusalem overgår de fleste.

Skuddår betyr på hebraisk graviditetsår, og i den forbindelse har det luksuriøse hotellet i Israels hovedstad lansert en egen babykampanje. Regelen er veldig enkel: De to første parene som unnfanger et barn i et av deres rom 29. februar, blir belønnet med en hotellpakke med verdi opp mot 90.300 dollar, i underkant av 777.000 kroner.

Parene som vil være med på kampanjen må levere legeerklæring. Premien kommer i dobbel forstand ni måneder senere.

Les også: Flyselskap plasserte passasjerene på kinky sex-hotell

Halvparten er booket

Ting tyder på at kampanjen foreløpig har vært en suksess. Til nyhetsbyrået AFP forteller hotellet at over halvparten av rommene allerede er blitt booket førstkommende mandag. Men Hotel Yehuda er ikke alene om å prøve å dra nytte av at mandag byr på en dato vi kun ser hvert fjerde år.

Blant annet tilbyr online-reisebyrået Expedia en rekke hotelltilbud der avslaget er på 29 prosent til gjester som bestiller gjennom selskapets mobilapplikasjon innen 29. februar.

Travelocity tilbyr på sin side 30 prosent rabatt på hotellbestillinger som er gjort innen 29. februar, og hos Cheapoair kan du spare opptil 30 dollar på flybilletter dersom du bestiller innen mandag.

Les også: Fem greske hotellperler for de voksne

Personvernpolicy