Skrekkfunn på hotell:

Slange gjemte seg under pissoaret

Her finner slangefangerne den ubudne gjesten og fjerner den slik at hotellgjestene igjen kan slå lens. Se video.

På et hotell langs østkysten av Australia kunne en uheldig hotellgjest fort fått et bitt i familiejuvelene.

En gjest ved Waterfront Hotel i Maroochydore en drøy time nord for Brisbane i Australia, kunne fått et ublidt møte med en slange om han ikke hadde vært fullt så observant på vei til pissoaret. På rørene i gjestens knehøyde lå nemlig en slange og kjølte seg ned.

Sunshine Coast Snake Catchers ble raskt tilkalt for å fjerne den slimete gjesten før den fikk satt tenna i noens familiejuveler.

– Slangen lå godt gjemt, så hvem som helst kunne slått lens uten å oppdage den under pissoaret, forteller slangefanger Ross McGibbon under videoen på Facebook.

Se også: Gjestene fikk slanger på kafébordet

– Drømmested for varme slanger

Det var en ufarlig slange av typen Dendrelaphis punctulata (Common tree snake) som lå og lurte på herretoalettet, men kunne fort vært en giftig slange da disse også er svært vanlige i delstaten Queensland.

Se også denne: «Fido» reddet eieren da gift­slan­gen kom snikende

– Denne gangen var det ingen giftig slange, men en harmløs en som mest sannsynlig hadde tatt turen inn på det kalde toalettet for å kjøle seg ned i varmen, skriver slangefangerne i sin Facebook-post, og fortsetter:

– Kjølige flislagte bad og toaletter er det perfekte stedet for varme slanger, så det er en god idé å holde dørene lukket for å hindre at slanger tar turen inn.

Visste du at Australia har bortimot 2000 registrerte edderkopparter? Her kan du lese mer om dette og 19 andre fakta du kanskje ikke visste.

Opplevde alle gjesters hotellmareritt under dyna

På ferie kan man komme til å møte på slanger eller kryp man har hatt mareritt om. Et par fra California i USA skulle tilbringe en romantisk nyttårshelg i New York da de våknet opp til en svært ubehagelig overraskelse.

Under madrassen til kvinnen krydde det av veggedyr!

Kjæresten til kvinnen filmet det ubehagelige funnet som ga kvinnen fæle utslett og en ødelagt ferie:

VIDEO: Se også hvordan det gikk da «TV 2 hjelper deg» undersøkte hygienen på norske hotellrom:

Personvernpolicy