Meny

Høytflyvende norgesreklame i «tidenes filmprosjekt»

Emirates vil lokke turister til Norge med spektakulær dronevideo.

Flyselskapet kaller det ett av tidenes største filmprosjekter. De har sendt filmteam til 18 destinasjoner over hele verden med droner for å promotere sine reisemål. Ett av dem er Norge.

Kampanjen kalles «View from Above» og er laget i samarbeid med Boeing. Over kan du se filmen de lagde fra Norge. Den eneste nordiske destinasjonen av de 18 reisemålene.

Les også:  Slik bygges verdens største passasjerfly

– Dette er et globalt prosjekt som selskapet har lagt mye stolthet, tid og krefter i, og jeg er ikke i tvil om at mange vil åpne øynene opp for Norge som reisemål. Alt annet ville vært merkelig, når du ser filmen som er produsert, forteller norgessjef for Emirates, Terje Grue, i en pressemelding.

I videoen kan man se at filmteamet har tatt seg god tid for her er ikke bare Oslo og Vigelandsparken, men også klipp fra Lofoten, Ålesund, mektige Trollhatten og Geirangerfjorden.

Les også:  Unik dronevideo fra Troms: – Jeg ville aldri dratt opp dit alene

I tillegg til Norge har flyselskapet sendt filmteam til alt fra Japan til Brasil. De har samlet alle videoen på en egen nettside.

Sjekk også nederlandske Martijns miniatyr-hyllest til Norge:

Annonse
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus