Opplevde alle gjesters hotellmareritt under dyna

Kjærestepar fant hundrevis av veggedyr i hotellseng. Se video i vinduet over.

Hotellseng var full av veggedyr – kvinne måtte på sykehus og fikk ferien ødelagt.

Den planlagte romantiske nyttårshelgen i New York ble alt annet enn det paret fra California hadde drømt om. De fikk seg en svært ubehagelig overraskelse da de våknet opp etter den første natten på Astor on the Park hotel nær Central Park.

Under madrassen til kvinnen kravlet det hundrevis av veggedyr i tillegg til noen større insekter som ikke er identifisert.

Les også: - Jeg måtte sove på sofaen med klærne mine på og teppe over i to uker

– En infestasjon av veggedyr

Kjæresten til kvinnen, Elgin Ozlen, filmet det ubehagelige funnet de to gjorde på morgenen nyttårsaften.

– Se på dette: En infestasjon av veggedyr i sengen der kjæresten min sov i natt. Jeg kan ikke dro det. Dette er det tredje rommet vi har vært i, etter at de to første manglet varmeovner. Krypene er overalt på denne sengen, sier Elgin Ozlen.

Kvinnen selv ønsker å være anonym.

Les også: Hotell-hygiene i Oslo er blant verdens verste

Fikk fæle utslett

Natten i den infesterte sengen ga henne kløende og sviende utslett, og hun tilbragte nyttårsaften og første nyttårsdag på sykehuset istedenfor å gjøre de tingene paret hadde planlagt for sin romantiske New York-tur.

Ozlen forteller at de hadde planer om å befinne seg på Times Square ved midnatt nyttårsaften. Det ble det ikke noe av. Første nyttårsdag, som også var Ozlens bursdag, hadde paret billetter til en julekonsert med the Rockettes. Også de planene måtte avlyses.

– På bursdagen min er jeg på sykehuset, og jeg vasker alle de beste klærne jeg eier. Mange av dem ble helt ødelagt., forteller en fortvilet Ozlen.

Les også: Skadedyr kan gjemme seg i støvsugerposen

TV 2 gjorde ekle funn på norske hotellrom

Også i Norge finnes det flere hoteller som ikke lever opp til hygiene-standarden de fleste hotellgjester ønsker seg.

I 2014 gjorde «TV 2 Hjelper deg» flere foruroligende funn på norske hoteller. Blant annet fant de kjønnshår, buser, blod, tånegler og sæd på norske hotellrom.

VIDEO: Se «TV 2 Hjelper deg» undersøke norske hotellrom.

Personvernpolicy