Dette norske hotellet er på listen over verdens beste hoteller

Petter Stordalen sitt hotell The Thief går inn på prestisjefylt liste. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Det norske hotellet The Thief er som første norske hotell tatt ut på det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler liste over verdens beste hoteller.

– At THE THIEF nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell, sier eier Petter A. Stordalen.

Hotellet ligger på Tjuvholmen i Oslo og huser 118 rom, og har egen spa-avdeling og tilbyr møterom. Nå har hotellet kommet inn på magasinet Condé Nast Travelers «Gold List 2016» sammen med 149 andre hoteller.

Les også: Norsk alpintlegende med verdens beste skihotell

Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Vi håper leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen, hotelldirektør på THE THIEF i en pressemelding.

Internasjonale og norske designere som Antonio Citterio, Jonathan Adler, Bruno Rainaldi, Tom Dixon, Anne Haavind og StokkeAustad står bak møbler og dekor.

Da hotellet åpnet dørene i 2013 kapret THE THIEF en plass på magasinets «The Hot List 2013» . Listen over de beste nye hotellene i verden. Tre år senere er hotellet inkludert på «The Gold List 2016», og i tillegg rangert på 22. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

Les også: Se hvilke hotell som har blitt mest delt på Instagram i 2015

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus