Ble nektet plass på første klasse – da gikk flypassasjeren amok

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da kabinpersonalet nektet mannen å sitte på første klasse, rablet det til slutt fullstendig for ham. Tre politibetjenter ble skadet mens de forsøkte å geleide ham av flyet. Nå har mannen mistet jobben.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En passasjer som skulle være med United Airlines' flygning fra Shanghai til New York søndag, satte i gang en voldsom scene da han skal ha blitt nektet å sitte på første klasse med sin økonomiklassebillett.

Ifølge en av medpassasjerene, som filmet opptrinnet, skal han flere ganger ha blitt vist bort fra førsteklassesetene, men stadig vendt tilbake.

Les også: Slik skal terrorister fanges i flyet

Tre politifolk skadet

På et tidspunkt skal han også ha vandret ned midtgangen mens han drakk sjampanje som han hadde stjålet fra første klasse.

Til slutt ble politiet tilkalt for å få mannen ut av flyet.

Ifølge lokale medier ble tre politibetjenter skadet mens de forsøkte å få kotroll på mannen, som følgelig ble arrestert.

Les også: Norske Johans ferievideo av kjæresten går verden rundt

Mister jobben

I ettertid har det kommet frem at mannen var tilknyttet både The Sothwestern University of Finance and Economics og Pennsylvania State University, hvor han har vært førsteammanuensis.

Sistnevnte skriver i en uttalelse tirsdag at de har avbrutt kontrakten med ham som følge av hendelsen på United Airlines-flyet.

Les også: Så lang tid tok det å reise for 100 år siden