Disse hotellene har blitt delt mest på Instagram i 2015

<p>MEST DELT: Det er mange spennende motiver og ikke minst mange gjester på Universal Orlando Resort, noe som gjør at resortet er det mest delte hotellet på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram i 2015. Foto: Skjermdump fra Universal Orlando Resort, Instagram, ©Instagram/Universalorlando</p>
MEST DELT: Det er mange spennende motiver og ikke minst mange gjester på Universal Orlando Resort, noe som gjør at resortet er det mest delte hotellet på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram i 2015. Foto: Skjermdump fra Universal Orlando Resort, Instagram, ©Instagram/Universalorlando

Familiehotell topper listen over hoteller som reisende skryter av at de har besøkt, på Instagram.

Ute på reise er det mange av oss som liker å dele «skrytebilder» i sosiale medier.

Instagram har nå sluppet sin statistikk over hvilke hoteller som har blitt mest avbildet og delt på det sosiale nettverket i 2015.

Helt på toppen troner det familievennlige Universal Orlando Resort. Kanskje ikke så overraskende med tanke på hvor mange gjester resortet har. I løpet av 2014 besøkte hele 8,3 millioner mennesker hotellkomplekset i Orlando, melder AFP relaxnews.

Universal Orlando Resort har også mange spennende motiver å by på for ivrige Instagram-brukere. De kan for eksempel skryte av å ha besøkt Harry Potters Diagon Alley eller dele bilde av suiten sin på Hard Rock Hotel, skriver nyhetsbyrået.

Ellers så er det både mye luksus og flere tema-baserte hoteller å finne i topplisten, som det sosiale nettverket har delt med reisemagasinet Conde Nast Traveler.

Les også: Disse hotellene må du bo på før du dør

Her er hele topp ti-listen:

1. Universal Orlando Resort, Orlando Florida
2. Fontainebleau Miami Beach, Miami Beach, Florida
3. Atlantis The Palm, Dubai
4. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Ibiza, Spania
5. Atlantis Resort At Paradise Island, Bahamas
6. Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort, Honolulu, Hawaii
7. Hotel del Coronado, San Diego, California
8. The Plaza Hotel, New York
9. Tokyo Disney Resort, Tokyo, Japan
10. Titanic Deluxe Hotel Belek, Tyrkia

Les også: Dette er verdens beste hoteller

Fontainebleau Miami Beach, Miami Beach, Florida.
Fontainebleau Miami Beach, Miami Beach, Florida.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus