Meny

Stordalen snur om frokost-flesk

SNUR OM BACON: Hotell-kongen Petter Stordalen lover fortsatt bacon og pølser ved Comfort-hotellene. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Hotellgjestene vil likevel få fortsatt tilbud om bacon og pølser, etter at hotellsjefen i forrige uke annonserte at det ble slutt på slik kost ved Comfort-hotellene.

– I hotellbransjen er det gjesten som er sjefen. Og når gjestene våre vil ha bacon, skal de få bacon, sier Stordalen til VG i dag.

Hotell-sjefen sier det opprinnelig var innført bacon-stans ved 16 hoteller i Nordic Choice-kjeden som en prøveordning. Stordalen beklager seg over at både medier og publikum trodde det gjaldt alle kjedens hoteller.

Les også: – Daglig inntak av bearbeidet kjøtt øker risikoen for kreft

– I Nordic Choice Hotels skal det alltid være rom for å teste ut nye ideer og løsninger, men det betyr ikke at vi alltid har rett. Sånn er livet. I vår kultur er det rom for å prøve og feile, sier Stordalen til VG.

Nordic Choice Hotels er Nordens nest største hotellkjede, og eies av selskapet Home Invest, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen. Comfort Hotels er et av seks varemerker innen kjeden, med 30 hotell i Norge, Sverige og Litauen. Det var ved enkelte av disse man hadde prøvestans på bacon og pølser.

Bakgrunn: Stordalen-hoteller dropper bacon og pølser

Kjededirektør i Comfort Hotels, Camilla Bergman, bedyrer overfor VG at baconet vil være tilbake i frokostbuffeten på hotellene så snart som mulig.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus