Randis kjærlighetshistorie går verden rundt:

Fant lykken i luften

Randi fant drømmemannen på 30.000 fot. Se video.

Det var kjærlighet ved første blikk da Randi og Wesley møttes på flyet fra Amsterdam til Singapore. 

Mange blir irriterte på de medpassasjerene som sitter bak og sparker dem i beina, men ikke Randi Helen Undheim. For på KLM-flyet fra Amsterdam til Singapore sommeren 2012, hadde hun lagt merke til den kjekke mannen som satte seg i setet bak henne.

Se video øverst i artikkelen.

Det som foregikk på rad 31 var beinflørting, og langt fra irriterende for de to involverte.

– Jeg er absolutt ikke typen som lett får kontakt med ukjente, tvert om pleier jeg å gjemme meg bak en bok. Men det bor nok også en liten romantiker i meg, sa Undheim til Aftenbladet i august.

Se også: Dette flyet er alle småjenters drøm

Kjærester på retur

Tre år senere, 8. august 2015, gikk Randi til alters i Belgia og sa ja til sin Wesley François. Nå er de to turtelduene frontfigurer i en ny reklamefilm fra flyselskapet, den kan du se i bunnen av artikkelen.

Men det skulle mer til enn litt beinflørting og et blikk. For selv om de to fikk god kontakt på flyreisen til Singapore, gikk de hvert til sitt så fort de hadde utvekslet mobilnummer på flyplassen. Randi skulle videre til Thailand for å besøke venner mens Wesley skulle til Malaysia på jobb.

– Det var på flyet hjem vi hadde vår første date, sier hun til KLM.

Noen få dager før avreise hadde Randi fått en tekstmelding fra Wesley om at han hadde klart å booke seg inn på samme fly hjem igjen, i setet ved siden av henne.

Til Aftenbladet, som omtalte saken først, forteller hun at innen den 12 timer lange flyturen var over, så var de blitt kjærester.

Se også: Slik har du neppe sett en sikkerhetsvideo før

Spesiell bryllupsgave

Flyvertene på KLM-flyet hadde lagt merke til de to og vartet dem opp under hele flyturen, mens resten av passasjerene lå og sov. Flyselskapet delte i år en video med de to og deres historie etter bryllupet i sommer, hvor de nygifte får overlevert en spesiell gave: En modell av flyet de møttes i.

– Det flyet kommer alltid til å være spesielt for oss, sier Wesley i videoen.

– Jeg tenker på vårt første møte hver gang jeg ser et KLM-fly, legger Randi til.

De to graverte til og med flightnummeret «KL835» på innsiden av gifteringene.

Les også: Gikk glipp av slektningens bryllup – fikk sjokkregning

Se reklamefilmen inspirert av ekteparet her:

Få med deg de beste bryllupsvideoene på SeDenne her.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus