Meny

Stordalen-hoteller dropper bacon og pølser

Denne klassiske frokostretten er nå erstattet av plantebasert kost på Stordalens hoteller. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Petter Stordalens Comfort-hoteller bytter ut bacon og pølse med en frokostmeny utviklet blant annet i samarbeid med Gunhild Stordalens EAT.

Ønsker du den tradisjonelle egg og bacon-frokosten når du bor på hotell, bør du ikke lenger velge Stordalens Comfort-hoteller. Der serveres det nå mer plantebasert mat til frokost.

– Dette er et nytt frokostkonsept for Comfort-hotellene våre, sier Petter Stordalen til Hegnar.no.

Les også: Kreft­for­enin­gen: – Ikke slutt å spise bacon

– Comfort er et ungdommelig og nytenkende konsept som ønsker å tilpasse seg nye trender og forventninger til morgendagens kunder. Der tenker vi at gjestene vil sette stor pris på en sunn og god start på dagen med nye råvarer og nye løsninger, fortsetter han.

Bakgrunn: – Daglig inntak av bearbeidet kjøtt øker risikoen for tarmkreft

I Umeå i Sverige har hotellet Winn implementert de nye retningslinjene fra Comfort. Både bacon og pølser er borte fra menyen. I tillegg har de redusert tilbudet av frokostblandinger og ost.

Reaksjonene fra hotellgjestene har ikke latt vente på seg, og det er ikke alle som applauderer forandringen, skriver den svenske avisen Affärsliv24.

– Det er blandede reaksjoner. Noen blir opprørte og noen har forståelse, sier Ebba Kohl på restaurant Plectrum, som står for frokostserveringen på Winn. (©NTB)

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus