Er du tøff nok, kan du se Dubai fra helt unik vinkel

Dubai er en spektakulær by, og den beste utsikten får du fra lufta.

Yves Rossy kalles for Jetman, og har allerede imponert mange ganger med sine vanvittige flystunts med jetvingene sine. Denne gangen flyr han i formasjon med makkeren Vince Reffet og verdens største passasjerfly – en A380 fra Emirates over Dubai.

Les også: Opplev Dubai på tre minutter

Dubai har hatt en enorm utvikling på kort tid, med gigantiske bygninger (blant annet verdens høyeste) og kunstige øyer. Mange nordmenn har Dubai som et yndet reisemål, og flere flyselskaper har direkteflygninger til landet fra Skandinavia.

Les også: Sam knakk bonuskoden: Fløy verden rundt i luksus for 2.500 kroner

Best utsikt over den stadig voksende byen får du kanskje fra lufta, noe Jetman forsøker å illustrere i videoen øverst i artikkelen. Og selv om jetvingene ikke er tilgjengelig for hvermannsen ennå, tilbys nå en rekke muligheter til å bedrive ekstremsport i Dubai.

Les også: Her er verdens beste hotell

Flere selskaper selger nå turer med blant annet minihelikopter, paragliding og fallskjermhopp.

Så har du en våghals i deg, er det bare å kaste seg ut i det og nyte synet.

Se også videoen der Jetman flyr i kryss med et småfly over Dubai:

Her fly Jetman over Fujifjellet i Japan:

Personvernpolicy