Snart kan du se hvordan det går med Harry Potter

... Men da må du dra på teater i London neste år.

Billettene til det nye teaterstykket om J.K Rawlings verdensberømte trollmann legges ut for salg på nett klokken 11 onsdag 28. oktober.

Det melder nettsiden Pottermore.com.

Teaterstykket, som har premiere på West End i London sommeren 2016, har fått navnet Harry Potter and the Cursed Child, og handler om hvordan livet til den voksne Harry Potter utarter seg.

– Det er veldig spennende å utforske Harrys verden på en helt ny måte gjennom levende teater. Arbeidet med denne historien er spennende for oss alle og vi kan knapt vente med å få presentert den åttende historien om Harry Potter, sier J.K. Rawling på Pottermore.com.

Rawlings sier at hun ble motivert til å lage en fortsettelse på historien om den berømte trollmannen fordi folkene bak teaterstykket kom opp med en genial idé om hvordan han kunne presenteres på scenen. Og den falt altså forfatteren for.

Det er ikke mye som er kjent om selve historien i teaterstykket. Men i en kort beskrivelse på fansiden blir den voksne Potter beskrevet som en trebarnsfar som jobber i Ministeriet for Magi. Men mens han selv strever med å legge fortiden bak seg, strever yngstesønn Albus med en familieav han aldri har ønsket seg.

Det er ikke kjent om Daniel Radcliff, som spiller Harry Potter i filmene, vil være med i teaterstykket.

Personvernpolicy