Turister i skrekkscenario – Glassbro slo sprekker

En glassplate på den 182 meter lange konstruksjonen er knust. Se video.

Parken legger skylden på turist med termos. 

Den 182 meter lange konstruksjonen som åpnet 22. september var et populært feriemål for mange kinesere i høstferien. Broa, som henger 300 meter over avgrunnen, er en del av Yuntai Mountain Resort i Shiniuzhai i Hunan-provinsen sørøst i landet.

Les også: Åpnet glassbro over avgrunnen

Mandag denne uken var hundrevis av turister på besøk i den populære geologiparken da de plutselig hørte lyden av glass som slo sprekker.

Ifølge Fox News har parken bekreftet at én glassplate er ødelagt, og de legger skylden på en turist som tilsynelatende skal ha mistet en termos på broa.

Etter den skremmende hendelsen stilles det spørsmål ved sikkerheten i parken, men personalet mener slikt ikke skjer om turistene følger reglene.

– Turister må ha på skotrekk, og det er ikke lov å ha høye hæler, gå med staver og eller ha andre harde materialer. Det er heller ikke lov å slå eller trampe i broa.

Ingen ble skadd da glasset sprakk, for selv om én glassplate blir ødelagt klarer konstruksjonen å holde glasset på plass slik at de besøkende ikke risikerer å falle gjennom broa.

Personvernpolicy