Bryllupsreise før bryllupet skal roe ned stressede brudepar

<p>Mange par som skal gifte seg velger å roe ned før den store dagen, ved å ta bryllupsreisen før bryllupet. Foto: Colourbox<br></p>
Mange par som skal gifte seg velger å roe ned før den store dagen, ved å ta bryllupsreisen før bryllupet. Foto: Colourbox

Ny trend brer om seg.

Tante Petra og onkel John har akkurat blitt skilt, og derfor må du gjøre om hele bordplasseringen. Cateringselskapet har akkurat vært i mediene etter å ha matforgiftet dusinvis av personer. Og du klarer bare ikke å ta av de siste to kiloene før den store dagen.

For å få en pause fra alt stresset i forkant av bryllupet, velger nå flere og flere par å dra på førbryllupsreise.

Les også: Her er de siste bryllupsreisetrendene

Kjendistrend

Det er den nyeste trenden etter såkalte «babymoons», hvor par drar på en siste reise sammen før fødselen, og «minimoons», som er når nygifte tar en helgetur eller lignende i eget land, før den store bryllupsreisen.

Tidligere i år har bilder av britiske kjendiser som tv-programleder Mark Wright og Michalle Keegan fra «Coronation Street» på ferie i Karibia forut for bryllupet.

På samme måte dro modell Nikki Reed og Ian Somerhalder fra «The Vampire Diaries» på en førbryllupsreise til Aruba.

Les også: Klaget på bryllupsreisen fordi kona fikk mensen

Avbrekk

Helseferier i forkant av bryllupet, kanskje med mål om å få av de siste kiloene eller lade batteriene, har også blitt populært. Ikke bare for stressede bruder, men for par.

Førbryllupsreisen skal ikke være noen stor verden-rundt-reise. Poenget er rett og slett å få tid sammen med partneren sin og minne hverandre om hvorfor man snart skal gå ned midtgangen sammen.

Les også: Vet ikke helt hva vi reiser til

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus