Bitt av mystisk fisk

Dette merket fikk en gutt etter at han ble bitt av en mystisk fisk da han badet ved en populær feriestrand i Benidorm i Spania. Foto: Informacion.es/Twitter
Dette merket fikk en gutt etter at han ble bitt av en mystisk fisk da han badet ved en populær feriestrand i Benidorm i Spania. Foto: Informacion.es/Twitter

På tirsdag ble den populære feriestranda, Poniente, i Benidorm i Spania stengt etter at en gutt ble bitt i magen av en mystisk fisk.

Den spanske badestranda som var full av folk, ble tirsdag stengt etter at en gutt ble bitt i magen av en fisk. Dette melder The Local.

Politiet mistenkte at det kunne ha vært et haiangrep, og stengte stranda for å finne den mystiske skapningen.

Etter 45 minutters søk uten hell, ble stranden åpnet igjen.

– Gutten ble bitt etter at han hadde sett fisken gjennom dykkebrillene sine, og skal ha prøvd å ta på den, sier byens rådgiver med ansvar for strender og borgere, Lorenzo Martínez, til The Local.

Ifølge det lokale politiet skal gutten ha blitt behandlet av helsepersonell på stranden, og skal ikke ha vært på noe sykehusbesøk.

Les også: Spania kåret til verdens mest turistvennlige land

– Ikke en hai

Etter hendelsen er det blitt spekulert i hvilken fisk dette kan være. Gutten selv har beskrevet fisken som en halv meter lang og grønn og grå i fargen.

Noen har gjettet på at det kan ha vært en Barracuda-fisk, mens andre tror dette kan være en såkalt «Cookie Cutter-hai» ut ifra bitemerket gutten fikk på magen.

– Vi kan garantere at dette ikke var et haiangrep, som noen medier har uttalt, sier er talsmann for byens rådhus til The Local.

Claudio Barría, som er haiekspert ved Barcelonas marineforskningssenter, sier til The Local at bittet mest sannsynlig kommer fra en vanlig blåfisk.

– Ut i fra beskrivelsen som er gitt, er det mest sannsynlig at bittet kommer fra en Pomatomus saltatrix (blåfisk). Dette er en veldig vanlig fisk som kan mellom en halv til to meter lang, sier Barría til The Local etter å ha sett bildet av bittet.


Les også: Flere skadd etter okseløp i Spania