Londons toppkokker byr på mat på en plattform høyt over bakken

Elleve kokker som regnes som kremen av kremen i Londons restaurant-bransje, skal i september servere sine kulinariske gleder på en plattform heist 25 meter opp fra bakken.

Skal du til London i september har du mulighet til å unne deg en helt spesiell matopplevelse. Det er selskapet Events in the Sky som står bak, og de arrangerte en tilsvarende begivenhet for første gang i 2009. Den gangen var det franske mesterkokker som stod for maten, som gjestene kunne nyte 50 meter over Jardin des Tuilerie i Paris.

Neste måned skal den samme plattformen installeres i London, ved Saint Katharine Docks like i nærheten av Tower Bridge. Restauranten vil være tilgjengelig fra 17. til 30. september. Kokkene vil servere frokost, lunsj og middag, og 22 gjester kan spise der samtidig, melder AFP Relaxnews.

Les også: Magisk overnatting i London

Elleve toppkokker fra den britiske hovedstaden vil delta, og skal jobbe side om side med en vinkelner og en kelner. Kokk Mark Sergeant bak Soho-restauranten Morden & Lea vil være ettertraktet. Den lovpriste kokken har tidligere jobbet med Gordon Ramsay. Sophie Michell deltar også. Hun er en av de yngste kvinnelige kokkene som driver kjøkkenet på Belgraves Hotel i London, og har i tillegg vært personlig kokk for både modell Claudia Schiffer og skuespiller Leonardo DiCaprio, ifølge nyhetsbyrået.

Bord kan bookes på eventsinthesky.co.uk. Den unike opplevelsen har naturligvis sin pris, og det er ikke billig: 50 pund for frokost (cirka 640 kroner), 125 pund for lunsj (cirka 1600 kroner) eller middag 200 pund (cirka 2560 kroner). Om man velger bare å gå for drinker under «cocktail-hour», vil det koste 75 pund (cirka 960 kroner).

Krimelsker med svært dype lommer? I så fll kan dette være hotellet for deg: Scotland Yard-politistasjon i London blir luksushotell

Følg ABC Nyheter på Instagram - en annerledes nyhetskanal

Personvernpolicy