Er dette verdens kjipeste sandwich?

Dette er en egg og bacon sandwich. Ser du eggeplommen?
Dette er en egg og bacon sandwich. Ser du eggeplommen? Foto: Reddit/Spambox
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er en egg og bacon sandwich ifølge flyplassen i Edinburgh.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er vel gjensidig enighet om at vi ikke forventer mat i Michelin-klasse når vi spiser på en flyplass, men denne gangen rant det over for en sulten reisende, som i tillegg vet å bruke sosiale medier.

En bruker av nettsamfunnet Reddit, viste nylig fram dette bildet, av noe som skulle være en egg og bacon sandwich, som ble servert på flyplassen i skotske Edinburgh.

Bittelite egg og bacon

Problemet er at egget og baconet er så lite at det knapt er synlig. Bildet ble plukket opp i rekordfart og har nå spredd seg lynraskt i sosiale medier, og tradisjonelle medier.

The Telegraph skriver at prisen på sandwichen var 3,20 pund, eller nærmere 40 norske kroner.

– Dette er hva en egg og bacon sandwich til 3,20 pund fra Edinburgh flyplass ser ut som, skriver Reddit-brukeren som kaller seg Spambox.

Ventet ved søppelbord

Det gjorde ikke saken bedre at han måtte vente på måltidet. Han ble bedt om å sette seg ned ved et bord, så skulle maten komme til ham. Men etter et kvarter var det fortsatt ingen mat i vente, der han satt på det eneste ledige bordet, som var fullt av søppel.

– Jeg måtte likevel le da jeg åpnet sandwichen, og det gjorde kjæresten min også. Det er så ille at det er morsomt, sier han ifølge Telegraph.

En talsmann for flyplassen sier at de ber om unnskyldning for det begredelige måltidet og at de skal ta opp klagen med kafeen EAT, som serverte sandwichen.