Skal kåre årets campingplassvert

Mange nordmenn legger sommerferien til en acmpingplass. Nå skal årets campingplassvert kåres.
Mange nordmenn legger sommerferien til en acmpingplass. Nå skal årets campingplassvert kåres. Foto: Wee Caravan System

Ønsker å hedre ildsjelene på norske campingplasser.

– Det er svært mange på campingplasser rundt om i Norge som gjør en stor innsats for at gjestene skal trives, og som derfor er gode ambassadører for campinglivet. Dette er en viktig for å opprettholde rekrutteringen og få flere til å se campinglivets mange gleder, sier daglig leder Vivian Wee i Wee Caravan System i en pressemelding.

Campingutstyrsleverandøren vil ta imot forslag til kandidater frem til 15. august. Navnet på kandidaten, sammen med en fyldig begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener prisen, sendes til vivian@wee.no.

Vivian Wee ønsker å gjøre stas på ildsjelene på norske campingplasser. Foto: Wee Caravan System
Vivian Wee ønsker å gjøre stas på ildsjelene på norske campingplasser. Foto: Wee Caravan System

Prisen deles ut i september etter følgende kriterier:

«En person som eier eller er med i apparatet som drifter en campingplass i Norge, som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester. Kandidaten har med sitt levende engasjement vært en betydelig faktor for å fremme campinglivets gleder både for egne gjester og i nærmiljøet».

– Med denne prisen ønsker vi å gi oppmerksomhet både til vinneren, men også til de mange sliterne der ute, sier Vivian Wee.

Vinneren får en premie til en verdi av 5.000 kroner.

Personvernpolicy