Er dette årets morsomste hatbrev?

En av årets minst fornøyde passasjerer fløy Air Asia fra Singapore til Sydney i april. Illustrasjonsfoto: AP/NTB scanpix
En av årets minst fornøyde passasjerer fløy Air Asia fra Singapore til Sydney i april. Illustrasjonsfoto: AP/NTB scanpix

Lau Munyee fikk flyturen ødelagt av kvinnen på setet bak. Hun skrev åpent hatbrev på spyposen.

Hun forventet seg nok en vanlig flytur, men da passasjeren på setet bak viste seg å være medpassasjeren fra helvete, rant det over for frilanseren og bloggeren Lau Munyee.

12. april i år fløy hun med Air Asia fra Singapore til Sydney og satte seg på sete 14A. Passasjeren på plass 15A ga henne en opplevelse for livet, skriver Daily Mail.

Les også: Kina åpner verdens lengste glassbro

Disse skrev hun ned på spypose og publiserte på bloggen sin. Hatbrevet er så hylende morsomt, og sarkasmedryppende, at det har blitt en suksess på sosiale medier.

Les Lau Munyees blogg her.

I brevet beskriver hun passasjeren som en høylytt, snackgumlende og med føtter som luktet død og fordervelse.

Her er utdrag fra brevet:

Kjære passasjer 15A

Du kjenner meg ikke, men jeg satt rett foran deg på flyet fra Singapore til Sydney 12. april.

Det jeg første trodde skulle være en rutineavgang utviklet seg til å bli en opplevelse for livet, takket være deg.

Selv om jeg hadde et sete på økonomi, tilbød du meg en full ryggmassasje ved å konstant sparke i setet. Jeg har fortsatt ikke fått tilbake følelsen i nedre halvdel av kroppen. Men ettersom jeg er singel, har jeg vel ikke bruk for den.

Jeg betalte ikke for en underholdningspakke, og var redd for at jeg skulle kjede meg. Men mine bekymringer viste seg å være unødvendige. Du snakket så høyt at man skulle tro den venn satt i cockpit og ikke ved siden av deg.

Det var så pent av deg å ta av skoene dine og slenge føttene dine mellom mitt sete og vinduet. Det må ha vært en viss anstrengelse, for det var ikke mye plass der, men du stakk dem så tett oppi ansiktet mitt som du klarte.

Solen står snart opp i horisonten, himlen lyser rødt og gull. Men jeg kan ikke vende hodet mot dette mirakelet, for hver gang jeg gjør det, kan jeg lukte satans anus.

Vet du at du har gjort meg til et mer religiøst menneske?

Jeg har bedt flere bønner nå enn i hele resten av mitt liv.

Uvennlige hilsener

Passasjer 14 A.

Les også: Forbrukerrådets tips for trygg bestilling av reiser

Personvernpolicy