Fikk ikke se film på flyet – saksøker flyselskapet for 37 millioner

En amerikansk kvinne synes ikke hun fikk nok utbytte av tv-skjermen om bord på flyet på vei fra Puerto Rico til USA. Nå har hun gått til søksmål. Foto: Colourbox
En amerikansk kvinne synes ikke hun fikk nok utbytte av tv-skjermen om bord på flyet på vei fra Puerto Rico til USA. Nå har hun gått til søksmål. Foto: Colourbox

Etter at kvinnen bare fikk se film i ti minutter vei fra Puerto Rico til New Jersey, har hun valgt å saksøke flyselskapet for en vanvittig sum penger.

En flypassasjer har gått til søksmål mot United Airlines etter at reisen fra Puerto Rico til New Jersey i USA ble hakket kjedeligere enn hun hadde tenkt seg.

Cary David hadde betalt omlag 60 norske kroner for å få se tv å flyet i fire timer. Hun betalte også en ekstra avgift på rundt seks norske kroner per minutt for en tjeneste kalt «DirectTV entertainment».

Les også: De rareste tingene som er glemt igjen på flyet

Avviser anklagene

Men ikke før det gjensto ti minutter av flyturen, begynte tjenesten å fungere, skriver Daily Mail.

Nå saksøker hun United Airlines for fem millioner dollar, tilsvarende 37 millioner norske kroner.

Flyselskapet har imidlertid avvist anklagene, og forklart at tv- og Wi-Fi-tjenesten kun er tilgjengelig så lenge flyet befinner seg over det amerikanske kontinentet. Heller ikke over åpent hav fungerer tjenestene.

Les også: Disse flysetene fanger opp nervøse passasjerer

Vil dele med andre

Det mener selskapet at kundene blir ettertrykkelig opplyst om før de velger å kjøpe tjenesten.

– På våre DirectTV-utstyrte flyvninger informerer vi klart og tydelig på skjermene før de bekrefter betalingen at Live DirectTV-programmene ikke er tilgjengelige så lenge flyet er utenfor USA, sier en talsmann for flyselskapet, ifølge Daily Mail.

Kvinnen håper likevel å vinne frem med søksmålet, og sier hun vil dele pengene med andre som har blitt berørt av lignende hendelser i løpet av året.

Det er imidlertid ikke kjent om søksmålet støttes av andre passasjerer.

Les også: Her skal de bygge verdens største flyplass

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden