Flyplassen skal gjøres fotballvennlig

Flyplassen i Bournemouth skal gjennom en oppgradering som følge av AFC Bournemouths opprykk til Premier League. Foto: Mike Smith, Wikimedia Commons
Flyplassen i Bournemouth skal gjennom en oppgradering som følge av AFC Bournemouths opprykk til Premier League. Foto: Mike Smith, Wikimedia Commons

Etter at AFC Bournemouth rykket opp til Premier League, ser flyplassen i byen seg nødt til å gjøre seg klar for toppdivisjonen.

Da AFC Bournemouth sikret opprykk fra mesterskapsserien til Premier League, var det flere enn klubbledelsen som så seg nødt til å sette i gang en ekstra innsats for å bli klare til sesongen som bare er noen måneder unna.

På flyplassen i Bournemouth vurderes det nå flere tiltak. Blant annet en egen VIP-lounge for lagets familie og venner, egne fast track-køer for reisende med fotballrøyer og nye, attraktive priser for fotballrelaterte privatfly som reiser på kampdager, skriver The Telegraph.

Løft for byen

Ifølge radiokanalen Heart planlegges det også et nytt cocktailutvalg og spa- og manikyrfasiliteter.

Ifølge daglig leder Paul Knight ved flyplassen kommer de til å søke råd hos samarbeidsflyplassene i Manchester og East Midlands, som allerede er vant med Premier League-reisende, for å bli klar til den nye tilværelsen.

– Opprykket er naturligvis et stort løft for byen og alle er veldig stolte av Eddie (manager Howe) og spillernes prestasjon, sier flyplassjefen til The Telegraph.

Les også: Bournemouth klare for Premier League

Foreslår navnebytte

– Vi er opptatt av å spille en så god rolle vi kan for å sikre at lagets første sesong i Premier League blir så suksessrik som mulig, og at de velger å fly til bortekampene istedenfor å ta de lange turene langs veien, sier Knight.

Flyplassen har også fått inn flere forslag om å døpe om terminalen til ære for manager Eddie Howe, som har ledet laget til et overraskende opprykk.

Flyplassen i Bournemouth, sør i England, betjener i overkant av 800.000 reisende i året.

Les også: Her kommer verdens største flyplass

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden