Strand-sex i Florida kan gi 15 års fengsel

Et par risikerer lange fengselsstraffer for å ha hatt sex på en offentlig strand i Florida.
Et par risikerer lange fengselsstraffer for å ha hatt sex på en offentlig strand i Florida.

Et amerikansk par er funnet skylding i utuktig atferd og blotting etter å ha blitt fersket i å ha sex på en offentlig strand i Florida. Mannen, Jose Caballero (40), får trolig 15 års fengsel for lovbruddet.

Juryen i rettssalen i Florida trengte kun et kvarters betenkningstid før de fant Caballero og kjæresten Elissa Alvarez (20) skyldige, skriver Miami Herald.

En video som ble spilt av i retten, viste hvordan Alvarez bevegde seg på toppen av Caballero «på en seksuell måte» i fullt dagslys. Vitner fortalte at en tre år gammel jente så paret ha sex på Bradenton-stranden vest i delstaten.

Dato for straffeutmåling ble ikke kunngjort, men assisterende statsadvokat Anthony Dafonseca sa at Caballero kan vente seg en strengere dom enn sin partner. 40-åringen har nemlig sittet i fengsel i åtte år for kokainsmugling, og det er mindre enn tre år siden han ble løslatt.

Parets forsvarer virker heller ikke særlig optimistisk på Caballeros vegne. Han mener at dommeren ikke vil vise noe skjønn.

– Det er det (15 år) han får, sa advokaten Ronald Kuipers.

Både Caballero og Alvarez må nå registrere seg som sexforbrytere, og begge kan vente seg et langvarig fengselsopphold.

Familiemedlemmer forsvarte paret utenfor rettslokalet, men Dafonseca understreket at det er viktig at samfunnet vet hva som ikke blir tolerert på offentlige strender.

– Du ønsker å være trygg på at dette ikke er noe som bare pågår i veikanten, sa han.

– Forsøkte de å kose eller gjøre det diskret? Gikk de ut i vannet, der folk ikke kunne se dem? Prøvde Alvarez å dekke seg til med et håndkle eller noe annet? De brydde seg ikke, sa Ed Brodsky, som førte saken sammen med Dafonseca.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært