Full togstans natt til søndag

Flytoget ber passasjerene beregne 20 minutter ekstra reisetid til Oslo Lufthavn fra alle flytogstasjoner søndag morgen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Flytoget ber passasjerene beregne 20 minutter ekstra reisetid til Oslo Lufthavn fra alle flytogstasjoner søndag morgen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Alle togstrekninger i landet – inkludert Flytoget – blir stengt for trafikk natt til søndag mellom klokka 1.00 og 6.00. Årsaken er arbeid med nødkommunikasjonssystemet.

Flytoget ber passasjerene beregne 20 minutter ekstra reisetid til Oslo Lufthavn fra alle flytogstasjoner søndag morgen. Det blir satt opp busser eller taxi fra alle stasjoner.

Også NSB advarer mot forsinkelser i forbindelse med togstansen.

Ifølge NSB vil noen av togene ikke bli erstattet av alternativ transport, og folk bes om å sjekke sin egen strekning. Det gjelder blant annet strekningen Bodø-Trondheim.

På strekningen Oslo-Stavanger blir det kjørt buss mellom Stavanger og Egersund for nattoget. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært