Lanserer tunfisksperm som den nye gåseleveren

Om tunfisksperm noen gang vil slå an er uvisst. Dette eksemplaret befinner seg i at akvarium i Tokyo. Foto: REUTERS/NTB scanpix
Om tunfisksperm noen gang vil slå an er uvisst. Dette eksemplaret befinner seg i at akvarium i Tokyo. Foto: REUTERS/NTB scanpix

Filippinene har matmesse.

På den filippinske matmessen «Madrid Fusion Manila» presenteres nye mattrender.

Ifølge CNN er dette en av de største messene i sitt slag siden starten i 2003, og den finner sted over hele Manila.

Spanske og filippinske kokker har slått seg sammen om å finne frem til nye trender innen mat.

Noe som visstnok kan slå an er tunfisksperm. Kokken Margarita Fores presenterte dette som en av sine favoritter. Hun fulgte senere opp med en rett bestående av ku- og grisejur.

Dette skal smake som gåselever, men prisen er mye hyggeligere og ligger på om lag 20 kroner kiloen.

En annen kokk, Bruce Ricketts, serverte sperm fra spansk makrell, sammen med en bønnepuré.

Personvernpolicy